bengkung

Hai ibu2.. jom share bengkung apa yang best pakai nanti bila pantang.. ? sy tengah servey2 bengkung sebelum deliver..

8 Balas

Saya guna nanti guna bengkung yg ade 4 tali, 2 tali bwh, 2 tali tgh, besar dan pnjang, msa tgh mengandung ni pun msih ade lbih bnyk kain bengkung tu, x mcm bengkung2 sblum ni, pendek, dh tu bleh bergulung naik ke ats, tali pun kecik je, yg ni tali besar

Sy suka guna 2 jenis. Rotate guna. Bengkung Tali dan pelekat. Kalau Malam, guna Bengkung Tali sebab tak byk gerak sangat mcm Siang.

Sy beli bengkung custom made bertali & tambah zip kiri dan kanan lebih memudahkn kalau nk kencing nnti

saya ada 3 jenis bengkung, yang bertali paling elok tapi leceh nak pakai, saya beli dekat shopee je.

Kalau tali elok....tp susah nk buka kalau nk kencing....sy xpakai bengkung pon🙊

Sya baru nk cuba bengkung yng bertali,tpi ada zip tepi,senang nk ke tandas

Sy guna tali.. tp skrg dah moden. Pki cangkuk (cepat dan selesa)

pakai bengkung cakuk je. tu pon masa dlm pantang je 😉