scan girl

hai ibu2.. hr tu scan 27w.. dpt taw baby girl.. ase mcm xcaye sb sblm nim dua2 boy.. smpaikan suruh doc double cek 😊😊 sape due 12.09 dpt baby girl jgk?

scan girl
39 Balas

Alhamdulillah, congrats sis 🤗 Samalah kita baby girl, tpi saya due 20 October 😊

Due date kita sama. Haritu scan dkat swasta, doc kata confirm gegirl.

4y ago

oh.. sy tganu

Bestnye girl..de tnda2 x mgdung girl..dri segi pergerakan ke

Hai.. Sy due 10/9...gegirl juga. Yang first boy. Excited nak cium bau baby.

4y ago

💚💚

Due date kita sama tp sy boy👶 dah 3x scan, 3x die tunjuk bebird die..😂

4y ago

yeke.. 1st time nim due date sama gender lain hehe.. btw jji baby sihat je la kan 😊

Alhamdulillah tahniah sis.. smoga sis dgn bby sihat sntiasa😍

4y ago

terima kasih sis 😘

saya 13/9 baby girl scan haritu.. esk scan lg hehe

4y ago

oh yeke.. sy xtaw sb ank 1st n 2nd dulu 8bln br kk scan..

Tahniah..Sy due 22/9..insyaAllah baby girl jgk..

4y ago

amin... tq sis

Sama la kita, baby girl...Saya due 15/9...

4y ago

Alhamdulillah 😊

Saya due 4/9 baby girl jugak scan...Hehehe

4y ago

Alhamdulillah.. 😊