bersalin czer dan ilmu parenting

hai ibu2 hebat..nak tnye ibu2 y berpengalaman bersalin czer..macam mana ibu2 jaga luka pembedahan luar dan dalam utk cepat sembuh/kering dan apa mknan y patut dielak kan utk pastikan kawasan jahitan tak bernanah atau gatal2. perkongsian apa2 pengalaman czer/parenting juga amat dialu2kan. terima kasih ibu2 hebat.

2 Balas

kerap mndi ,lap bg brsih kt tmpt czer tu ,sy dulu asl msk bnyk letk blckpper ,xdak sapu ubt apa2 pon ,alhamdulillah luka kering cntik 😊

4y ago

ok sis..tenkiu ye utk ilmu

Mkn sunqist hari2. Mandi mcm biase. Luka lap kering

4y ago

buah oren sunqist tu ye?