33week 1day

Hai ibu², hari nie scan baby.. Dan berat baby 1.3kg, okey ke?? Doktor ckap semua okey.. tp saya rase risau sebab berat baby naik sedikit je dari bulan lepas, macam mane nak naek kan berat baby ye.. Ad tips x??

1 Balas

okay je tu wak😊 sbb berat yg discan tu tak sma dgn berat sebenar bby ye. sy ada kawan yg beru je bersalin. last scan dia berat bby 3.3kg tpi bila kluar berat dia 3.73kg. so as long as berat bby naik(sikit or bnyak) dh okay dhh😊 jgn tk naik langsung😅 bby sy pn nk sikit je berat. skrg 31w dia bru 1.1 je😅

3y ago

semoga baby dan ibu sihat smpai la maseny utk melahirkan nanti ye..