Bleeding 5weeks

Hai ibu2, hari ne usia kandungan baru masuk 5 minggu, lepas berbuka puasa tadi saya bleeding. Adakah patut sya berjumpa doktor? Adakah ini tanda2 kandungan tidak menjadi?#pleasehelp

2 Balas

bleeding bnyak atau spotting, kadang spotting pun tak normal jygakk. Baik awak jumpa doc, sbb kdg bleeding awal prgnancy kalau tak ada ap, doc bagi ubat kuat rahim je. Apa2 jumpa doc. Saya pernah bleeding week 5 jugak, maksud bledding saya darah penuh pad, so trus ke KK, doc bagi ubat kuat rahim sbb sya dah nmpak kntung dah masa tu. Lepas tu bnyakkan bedrest, jgn bt keja berat dan jaga pmakanan

2y ago

Ok terima kasih sngt info nya 💕

Jumpa doktor ya