tendangan baby pertama kali anda sedar

hai ibu2 hamil…pada usia kandungan 17 minggu ada x yg dah ada rasa tendangan halus dari perut…nurse ada info tu hri masa klinik 15 minggu..klu dah ada rasa tendangan nnt info sma dorg😂palinh cepat kamu rasa tendangan baby pada usia kandungan brapa🤭

8 Balas

sy ngam 17week rasa tendangan 2 kali, mula² rasa mcm angin bergerak dalam perut, bila sentuh terasa tendangn, terkejut betul.. next day cuba cari lagi pergerakan nak suruh hubby rasa, tp x jumpa, haha.. hari² dok gosok perut

Saya 17w skrg. Minggu lepas 16w dah start rasa bubble2 tendangan halus gitu. Tapi kerap rasa bila tengah relax2 baring nak tidur tu 😂 siang tak rasa lagi or maybe tak perasan sbb maknya pun bergerak kesana sini hehe

Sy 17w5d harini. Da rasa da bby gerak halus sejak 2 3 hari lepas.. Ni 2nd bby.. Masa 1st bby 19w baru rasa. Kali ni awal pulak dpt rasa 😍

Saya rasa tendangan halus masa 15minggu skg nk masuk 17minggu dah makin kuat sikit terasa and dah boleh nampak gerak2 dekat perut 😍

11mo ago

wah bestnya dah boleh nmpk…sya still x nmpk lgi bila ada gerak sbb trtutup lemak perut kot🤭🤭

sya dah 17weeks 4days ad rasa tendangan halus skit terasa dan dh bley nmpk gerak2 die kt perut...🥰🥰

2 days ago rasa tendangan a few times masa tgh baring. Now saya week 17, 5days

alhamdulillah rasa 16w tu pn mcm vibrate..yg btul2 rasa kick 20w.perut naik2

11mo ago

Sama . Saya sekarang 16w rasa macam degup2 gitu , seronokkk rasa

Saya 16/52+ dah ada rasa sentuhan halus dari dlm..😘😘