First pregnancy journey

Hai ibu2, this is my first pregnancy😊 boleh ibu2 share cam mn ibu2 jg bdn jg permkn cara kawal emosi sbb sy skrg kuat sedih and cry very fast. Need your help mommies

1 Balas

uh no jgn emo2 sis. nti effect kat baby juga. i masa preggy sulung tu i jenis mudah emosi. tgk cite nemo berpisah ngn ayah dia pun nangis. alahai senang bebeno keluar air mata. sekali anak i ni pun dah besar panjang.. jenis emo juga. senang nangis. huhu.. so u kena jaga emosi. kuatkan semangat ya. masa i preggy yg no 2. i sangat kental. tengok cite antu.. keluar mengejut pun i steady je. xtakot apa pun. even sblm tu i mmg agak penakut juga. tgk cite anti.. kompem tutup muka then intai2 celah jari. bila dh bersalin, anak i yg no 2 tu mmg steady habis la. sebijik mcm i masa preggy dulu. hahshs

1y ago

uish really effect kat baby. thanks for your advice sis I will follow like you say will never cry