Positive Vibes

Hai ibu2, emosi pregnant musim covid ni sgt2 terganggu 😢 kiri kanan bagi negative vibes, Allahu, sy doakan ibu2 yg didalam situasi seperti sy dberikan kekuatan dan semangat demi zuriat dlm kandungan. Semoga kita dalam pemeliharaanNya dan jauh dari wabak covid19.. Amin ❤️

1 Balas

Sy dah tau hamil terus uninstall FB di hp, tak nak newsfeed yg kacau mood sy. Sy pun tak banyak bgtahu org / umum yg sy hamil. Alhamdulillah dikelilingi dgn org +ve. mesej2 dlm group WA yg -ve/ provokasi sy delete. sbb dh tau siapa yg suka share mesej2 mcm tu. 😅 Dlm TAP ni, klu ada komen yg sy fikir tak elok untuk emosi sy, sy unfollow. sy klik je button mesej tu tak ditunjukkan kpd sy lg. Sy pentingkan diri dlm hal ni sbb sy ada sejarah kemurungan 😊♥ Love yourself