Minta doa ibu2

Hai ibu2 due sy 19/8 skrng sy dah 39 weeks 2days.. Minta doa ibu2 semoga sy dipermudahkan bersalin sblum sy kna serah diri ..tanda2 nk bersalin xde lg ni ##seriusnanya #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

25 Balas

Insha Allah semoga dipermudahkan & selamat semuanya. Ibu mesti kena kuat. Saya skrg pregnant anak ke 3. Masa bersalin anak 1 & 2, ada org share tips meneran. Org tu ckp jgn menangis meraung-raung, nanti takde tenaga utk teran. Sakit tu memang dh tentu. Tgk baby dh keluar nnti, terus hilang sakit 😍