Bila perlu pergi scan ya ?

Hai ibu2 brpengalaman.. sy period tak teratur sejak masuk tahun 2022, bulan lepas dpt tahu preknen tpi kndungan jatuh 24/5/2022. Bulan ni sy dpt hari subur hari ke29, then start dpo 12 dh dpt double lines skrg dpo 21 dh terang sgt line. Sy masih menunggu bila masa yg ssuai sy kena pergi scan ya? Kena tggu lgi atau terus pi scan ya? Mohon pandangan ibu2 #seriusnanya #firstbaby

Bila perlu pergi scan ya ?
2 Balas

kalau ikut nk nmpk bby 8w bru pg scan. sbb period irregular kn. jadi ssh sikit nak kira. nak tau bpe weeks beli upt clearblue digital tu. jdi sng sikit nak kira smpai 8w nnti. or mybe boleh tgu lgi 2 w utk pg scan dkt klinik.

2y ago

clear blue tu 2-3 weeks tu selalunya dah 4 or 5 minggu..

sy period xteratur.. g scan bru 4mggu bru ade kantung kecik sgt .. lau ikot trikh period 8minggu.. mmg akn lari if period xteratur doc ckp.. esok scan lg utk 8mggu hope da nmpk hehehe

2y ago

aminnn.... moge yg baik2 jugak utk awak..