Nipple luka

Hai ibu2. Boleh x suggestkan nipple shield/protector apa y paling sesuai utk baby fully df. Sy risau baby reject atau mengamuk sbb baby jnis x hisap botol. Puting luka sbb baby jenis tarik puting masa nak cabut lepas selesai menyusu

3 Balas

Hai saya ada satu group ws ibu2 pregnant/ada baby 2023 onwards Situ boleh tanya2/share pengalaman/ilmu yang kita tahu. Kalau berminat boleh drop no phone 😄

2mo ago

Nama apa ye

blh cari nipple cream dkt farmasi, ade mcm2 brand tp mostly slalu org beli brand palmers cocoa tu. sapu then blh terus menyusu.

2mo ago

so far sye pakai ok je. takdek la melekit pun sbb die gel je.

beli cover puting kt mama choice ade..boleh cube dlu murah je

2mo ago

Baby boleh jadi nipple confuse tak ? Takut nnti bila pkai dia taknak puting botol pulak sbb puting botol jenis leper sikit