Nama baby Z

Hai ibu2. Boleh share idea nama baby girl huruf Z 💕

10 Balas

Saya pon tgh cari nama anak perempuan huruf z.. Terima kasih semua sudi share idea nama, sy save ye post ni.. Blh buat rujukan nanti.. Cari nama huruf Z pon sbb anak sulung belakang nama zulaikha.. Jadi adiknya ni saya ingat nk letak nama Zinnirah... Tapi ayahnya nak letak nama Zahra.. Cuma itu lah.......doc ckp standby takut keluar lelaki, masa scan haritu nampak burger tapi kata doc kalau burger boleh jadi roket, tapi kalau dah tunjuk roket tak blh jadi burger.. Hahaha.. Pening jugak ya.. So suami tgh cari nama anak laki huruf A depan dan Z belakang kalau anak nya laki..

2y ago

Ohh yeke, anak sy nur airis zulaikha.. Panggil nya aish.. Huhuhu.. Blh la kawan nanti.. 😂😂 Adik nya tu laki ke pompuan?

Zahra : Bunga Zahrah : Bunga, cantik, bintang Zahiyah : Elok Zakiyah : Tumbuh dengan baik, Bersih Zanirah : Kecil dan Lembut, Tali Zara : Puteri, bunga yang cantik Zarin : Keemasan Zarina : Permaisuri Zulaikha : Cantik Zulfa : Kedudukan yang dekat

zahiah zafirah (yang berseri & cantik yang beruntung,mudah mendapat sesuatu)

Zameera , Zahniah , Zana

Zainab Zinnirah Zahra

Noor zahidah

zulaikha

zakiyya

zafirah

Zaiton