Berat badan naik

Hai ibu2 berat badan saya naik mendadak, 67kg ke 72kg macam mana cara nak turunkan berat badan? Kandungan 26 week.

2 Balas

Baru ni kandungan 25w berat 55kg naik 59kg trus kena ulang cek bp .. dalam masa 7 hari cek bp berat saya turun balik dari 59 ke 57 .. misi siap tny knp blh trun diet ke ..😅 , sy ckp jaga makan , xmkn manis , bnyk makan sayur n buah je kalau lapar . Alhamdulillh cek air gula pun xsgkut ..mmg jg mkn betul2 ..😂

3y ago

Makan nasi x ?

Tak dpt nak trnkan once dah naik tp kna control pmknn so tdk naik brt over sgt