Najis baby bebuih

Hai ibu2.. bby sy bru 14 hari... 2 3 hari ni sy perasaan najis bby sy bebuih.. kenapa yer? Sy belom ada pengalaman lg sbb anak first.. najis bby masih berwarna kuning. #pleasehelp

1 Balas

Anak puan sepenuhnya menyusu badan ke? Kalau ya, ianya normal. Ada yg berpendapat faktor pemakanan ibu, ada juga kata tu kahak baby, angin la. Tp kalau refer nurse, diorang kata ianya normal, lainlah kalau najis warna hitam & keras. 😊