Baby tak berak

Hai ibu2... Anak sya sebulan lebih.. sehari dlm 2 ke 3 kali minum susu fm.. selebihnya bf.. tak penah2 dia tak berak dlm sehari... Tiba2 2 hri dia tak berak... Kentut meriah, perut tak kembung... Tpi tak berak... Kenapa ye ibu2... #seriusnanya #ingintahu #firstmom

2 Balas

Hai dr kata selagi tk keras , meragam , muntah should be ok nnti dia berak anak sye pun mcm tu bf fm tk berak seminggu dr kata ok

2y ago

Saya dh ke klinik lebih 3 kali 😂 dr kata jangan risau max 7 hari tau