Diapers pilihan

Hai ibu². Anak saya 7 bulan dah semakin meligat, ibu² prefer guna diapers jenis pants atau tape? Sekarang saya masih guna kan jenis tape tapi tengah consider untuk tukar. #pleasehelp #firstbaby

11 Balas

Kalau nak tukar better beli pek kecil dulu tgok sesuai ke tak, anak saya pun 9 bulan dh start lari sana sini jd tukar drpd tape kpd pantz tapi bila dh tukar pantz tu mcm melecet kat pinggang sbb pantz kan jenis fit sikit, so fkir nak amek saiz 1extra besar lagi takut besar sgt la pulak, so buat masa ni pakai la dulu tape sbb kita boleh adjust longgar ke ketat, dahla perut anak nak boroi dh eyy. So pape pun beli pek kecil & try dulu. Kalau tak pun, boleh minta sample dekat website pampers.