Diapers pilihan

Hai ibu². Anak saya 7 bulan dah semakin meligat, ibu² prefer guna diapers jenis pants atau tape? Sekarang saya masih guna kan jenis tape tapi tengah consider untuk tukar. #pleasehelp #firstbaby

11 Balas

Kalau nak tukar better beli pek kecil dulu tgok sesuai ke tak, anak saya pun 9 bulan dh start lari sana sini jd tukar drpd tape kpd pantz tapi bila dh tukar pantz tu mcm melecet kat pinggang sbb pantz kan jenis fit sikit, so fkir nak amek saiz 1extra besar lagi takut besar sgt la pulak, so buat masa ni pakai la dulu tape sbb kita boleh adjust longgar ke ketat, dahla perut anak nak boroi dh eyy. So pape pun beli pek kecil & try dulu. Kalau tak pun, boleh minta sample dekat website pampers.

sama la saya Skrang dh 20week 5hri hb low 9.7 Jew MCM !! mkn tk naik jgk saya ada odr minyak kelapa dara vco tngu sampai Jee mntk !! naik la hb 😞😞😞😞😞

kat shopee pernah nampak ada seller jual trial pack mcm2 jenis pampers. speket ad dlm 4-5 keping. boleh cari klau nak cuba. saya xingat akaun seller tu.

https://youtu.be/fn21rqxQOoE baby sy dri drypers tukar huggies drypants jenis seluar. lagi selesa n tido lama. btw bole usha2 youtube sy🙂

better guna pants mudah baby saya start 6bulan dah pkai pants mudah ..dia berlari nnti lagi susah nk pkaikan dkt dia hanya pendapat

pants senang. beli 1 saiz besar dr saiz tape. huggies ok lembut dan tak bocor. mamy poko not recommended. cepat bocor.

Pants. Mudah sarung, kemas, X bocor. Baby sy guna brand diapers.

dah biasa dgn tape...beli yg pants rasa mcm x confident pulak

sy tukar ke pants sejak ssh nak pkaikn tape..

pagi pakai pants mlm Pakai tape..