Ingin tahu

Hai ibu² Adakah yg pernah alami sepjg hamil HB low smpi la waktu brsalin...selamat brsalin dan baby sihat juga..#bantusharing #firstbaby

2 Balas

sy dr awl pregnant hb low.. paling tinggi pun 9.4.. ubat dh tukar mcm2.. amik darah sampai 2x.. 7/8 nanti kne serah diri kat hospital tp bkn sbb hb low.. hope baby ok la..

sy hb low dr buku 10 n kebawah sj sampai bersalin,pen merah jer tanda kat buku..last emergecy operation anemia.