Ingin tahu

Hai ibu2. Ada tak yg kat sini ada pengalaman sakit2 jari? Saya sejak masuk trimester ketiga ni jari saya sakit2. Nak genggam pun tak kuat. Rasa lemah sangat. Dua2 jari kiri dan kanan. Tulang jari pun rasa tak normal kalau saya nak genggam. Mcm ada bunyi sikit. Saya ada masalah kurang kalsium ke? Atau pembawakan budak sahaja? #firstbaby #bantujawabbunda

7 Balas

normal

3y ago

Tak sabar nak back to normal. Nak bertenaga seperti dulu, dapat tidur ikut posisi yang kita nak, kulit cantik dan sihat, boleh lasak2 hihi