PERANCANG KONDOM

Hai ibu². Ada tak yang guna perancang kondom? Pernah tak waktu bersama tu kondom tu tiba2 hilang? Saya pernah bersama dengan suami baru2 ni. try guna kaedah kondom. sebelum ni rancang sendiri. lepas bersalin no 3 ni rasa x nak bersalun dah trauma sbb macam2 jadi anak ke 3 ni. hari tu saya ada bersama dgn suami tiba2 kondom hilang bila nak tukar posisi. cari punya cari x jumpa. last2 suami tolong korek rupanya ada dkat dlam kemaluan kita. masa tu kita dah cuak sbb takut kena pergi hospital nak cakap apa. malu mak 😅 skli husband cuba korek2 last2 keluar. aduii sakit . ada tak pernah mcam ni. rasa dah x nak bersama dah dgn suami. takut la. tahun lepas dah guna pil noriday tp termengandung. ingat nak cuba pakai iud tp sbb czer haru tu dr x bg pakai. nak cuba depo sebelum ni dah cuba tp darah non stop. tak tahu dah nak cuba kaedah apa lagi. ada tak macam saya ni? #ingintahu #seriusnanya#ingintahu #seriusnanya

16 Balas

Rasanya kondom terlalu besar. Suami saya tak boleh pakai durex, selalu terkeluar. Dia pakai Okamoto, okay tak terkeluar.