Hyperactive

Hai ibu2 , ada tak ibu2 yg hyperactive ? Saya ada masalah period xnormal klw saya terlalu tenang. Klw hyper bru period teratur. Mcm mna ya nk bg period teratur bila saya xhyper? #ingintahu #firstmom #pleasehelp

3 Balas

kalau sya dlu sebelum kawin agak x teratur period., jdi utk bgi turun darah sya try mkn coklat cardbury yg bar tu / mkn nanas.. selalunya jadi..

2y ago

saya masa xkwin dlu period byk 2 minggu stop 2 minggu period drpd 9thn-16thn. start 17 bru normal 7hri period 21 mcm tu stop. 😅 tp tulah klw lompat2 smpai penat bru period okay , klw saya xguna mna tenaga period jd lmbt.

boleh sy tahu, kalau awak x aktif period awak lewat berapa hari biasanya?

2y ago

smpai 7-10hri lewat.

huh? hyperactive? biar betul guna istilah hyper active tu.

2y ago

ya betul... teruskan amalkan gaya hidup dan pemakanan sihat 🌻👍