Pendarahan selepas kencing

Hai ibu2. Ada tak ibu2 kt sni pengalaman, lepas kencing nak lap tu berdarah. Warna darah merah tp cair. Pakai pad, xde darah pun. Ada time lepas kncing jer. Sy skrg dh wad,tp pakar pun x thu mcm mne. Urine test pun result doktor ckp xde masalah. Scan bby, uri, ketuban ok. Jln pun xde buka. Xthu punca drah dri pundi kncing/rahim. Please ibu2. Sy skrg 23w. Dh 4hri kne wad, nk thu kot ad yg pernah lalui #firstbaby #bantusharing

1 Balas

mcm sy..2kli jd..2kli kna admit msok wad...g hspital sis...nnti doc akn pantau kita...