Nak tau pengalaman naik pesawat masa mengandung.

Hai ibu semua... Nak tanya siapa ada pengalaman naik pesawat masa hamil 8bulan. Boleh kongsi apa yang perlu dipersiapkan sebelum naik pesawat?.

2 Balas

Salam takziah sis. Semoga semuanya di permudahkan. Btw, Jangan lupa photocopy surat doc tu at least 3 keping ya sis. Sebab sya haritu balik sabah 32w naik AA staff nak copy surat doc tu. Nanti kat drop luggage boleh minta borang pelepasan yang nak isi tu dengan staff kat sana.

klu dari 28w sampai 35w wajib ada surat dktr, nanti ada form yg nk kena sign dan serah waktu sblm boarding. lps dari 35w xboleh naik flight dh.

11mo ago

innalillahiwainnailaihirajiun. moga dipermudahkan segala urusan ya Puan. bawa semua kelengkapan bersalin sekali.