Bayi 3 bulan 10 hari merengek meragam, menangis macam kena pukul

Hai ibu semua... Dah lebih 1minggu bayi saya meragam.... Menangis makin lama makin menjadi²... Kandang² elok je tapi sekejap je... Saya dah buntu.... Time nak bagi susu je dia menangis macam kena pukul.... Adakah sebab dia nak membesar ?#pleasehelp #firstbaby #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

Kalau bayi tiba2 menangis lama tak berhenti, tak nak menyusu, sawan, muntah, terus bawak pegi klinik / hospital. Ini adalah tanda2 bahaya kat baby.