Baby sebulan 5hari

Hai ibu. Saya nak tnya. Anak saya dri 20hari dah berbuai,24jam. Sbb anak sayaa bobok dodoi kat bawah semua tak jln. Last choice saya terpaksa bgi buai. Buai okay tido lena laa dia. Tapi dia nk berhayunn jelaa. Skrg ni saya dh train nk tdo bawah pulak. Rini baru kali ketiga under training. So far okay. Ups and down laa. Malam td je terpaksa bgi buai. Sbb mcm penat sgt mlm td nk dodoi dia smpai tdo.. Cume tu la dia tdo sekejap² sgt klau tido bawah.. 1jam bgun dah. Boleh ke ibu² bagi tips mcm mana. Nk pisah buai, dan tips tido bawah?

6 Balas

Boleh rujuk medsos Baby Language untuk tenangkan dan tidurkan bayi newborn.

6mo ago

Sama