1st time baby, pregnancy. need help.

hai ibu, mcm mana nak tidur ye dapat lelap sekejap pun jadilah . perut kerap mengeras ,pagi smlm dh refer hospital tp bukaan baru 1cm. doc suruh balik, due 14hb kena serah diri. xda turun tanda lagi tapi lepas seluk smlm ad sikit darah keluar mcm hujung2 period. pagi ni still mgeras lagi. movement bby ok. tp every hour bangun sbb susah nak tido. apa perlu saya buat ye?ada x tips untuk cpt kn bukaan selain jalan itik. sbb itik dah x boleh nk jalan dah.#firstbaby #39weeks5days

1 Balas

Hai dear.. Blh cuba kerap bersama suami.. Tu pn salah satu cara utk percepatkan bukaan #TAPSupermoms