Tingkatkan Imunasi Badan Selepas Bersin #SesiTanyaPakar

Hai ibu! Jom sertai IG LIVE kami bersama Dietitian Nursyafiqah dari Pantai Hospital Klang yang akan berkongsi tentang tips meningkatkan imunisasi badan ibu selepas bersalin. Jangan lupa tonton pada hari Khamis, 15 September, jam 3 petang! Jumpa nanti! #theasianparentmy #sesitanyapakarTAP #TAPtanyadoktor

Tingkatkan Imunasi Badan Selepas Bersin #SesiTanyaPakar
1 Balas

Hi Cik Syafiqah, Apakah pemakanan yang boleh dielakkan dari anak dan ibu boleh kena kembung perut semasa berpantang?