Makan petai untuk ibu menyusu.

Hai moms, nak tanya untuk ibu menyusu boleh makan petai tak ya? Ada effect tak bila baby menyusu? Dah search kat sini, mostly tanya makan petai masa mengandung huhu. #ingintahu

2 Balas

Try search dekat group HBM. Banyak yang share pengalaman masing2. Semua beza2.

10mo ago

Oraittt akan search skrg. Tenkiuu

Sy fully bf.. sy makan Alhamdulillah bby okay..takda kembung @ any allergy

10mo ago

Oh faham. Depends on baby jugak la kan. Okay takpe sy cuba makan sikit2 dulu and tgok cemanaa