Normal ke 34W atau 35W ada spotting darah dan rasa sakit sakit macam nak bersalin tu?

Hai ibu ibu, saya anak first jadi saya tak pasti adakah normal keluar darah sikit sikit, dan rasa sakit dekat miss V tu. Kadang rasa sakit dekat bahagian bawah pusat tu. Siapa ada pengalaman, boleh share tak?#1stimemom #BakalIbu

2 Balas

klu kuar spotting darah tu xnormal..tkut premature..elok g spital lgpun awk sakit.sy xde pngalaman..sbb 5 ank sy bersalin xde tnde cume ngeras perut..sy bersalin 3 org 36 mnggu..3 org 37 mnggu

taknormal..pergi hospital