hai ibu ibu tolong responn soalan saya

hai ibu ibu naktnyaaa ad tak ibu ii mengadung dah 34minggu 3h tapi deria rasa n bau tk ada . saya risauu kelainnyaa saya fikir 😩

5 Balas

mcm sye haritu sis,, hilang deria bau,,,rasa makann semua ok,,,cuma hilang bau,,,mmg positif covid,,, sye terus kena rawatan dkt hospital,,smpai seminggu dlm wad,,,tpii alhamdulillah,,,skrg sye dh baik,,,da blh balik pun,,,tpii nnti bln 9 sye kena jumpa pakar o&g utk diaorang nk tgok kandungan sye nnti,,,sbb risau kan sbb keputusan swab test positif,,,doa2 kan sye nnti bersalin negatif ya dgn baby sekalii,,,amin

Ye btl..ni mcm simptom covid..sis baru je discharge mnggu lps..positif covid..tahap 2..Demam Amat teruk nsb baik tahap oksigen masih dlm kawalan..mase tu sis 34w jgk..ya Allah seksa sgt..lebih baik swab awl sng doc pantau kita dan baby..covid bg sis lah Amat jahat..sakitnye sampai harini masih terasa

lebih baik bercheck sis.. ambil langkah berjaga.2.. Sebab tu mcm simptom covid

tu dh mcm simptom covid dh sis..baik pegi swab test

3y ago

tapi rasa masin , pedas , kelat saya rasa mcm manis semuatuu tak rasa . bau tuh still tidakk ad

Segerakan buat swab test