Mommies Mengidam Yang Mana Satu?

Hai ibu-ibu hamil! Haa tengah mengidam apa tu... Betul ke ibu hamil selalu mengidam benda pelik? Ada juga yang tak mengidam apa-apa kan? Kadang-kadang tak pelik pun cuma terasa nak sangat makanan tu. Bila tengok gambar, wow terliur!? Jom lah kongsi dengan kami dan mommies lain apa yang anda mengidam ketika hamil! Mana tahu esok dapat? ?

Mommies Mengidam Yang Mana Satu?
369 Balas

jeruk kepayas, jeruk jambu batu jeruk mangga durian dan milo ping😄

Makanan manis. Lepastu 38 minggu teringin nak makan kuih raya 😂😂

Makanan manis..nk2 coklat 😂 kdg ada jgk dtgnya nk mkn pedas n masam

Mengidam manis & pedas.. Agak2 baby girl or boy ye. Hahah

Kopi, nescafe, mknn pedas, mknn d rumah org kenduri/majlis kawin 😢

mcm2 la.. kena lagi #stayathome skg.. terhad sgt yg boleh makan. 😕

Sambal Kupang Chicken chop Tesco Nasi Kerabu Tomyam Thailand 🤤

Mengidam mknan pedas dan masakan mak😭😭😭

Mengidam semuaa Hahahaa tak mnentu... Tak Dpat nangis 😂

Nak nai ayam kedai cina..boleh ke makan sbb kite islam mengidam sgt2