Mommies Mengidam Yang Mana Satu?

Hai ibu-ibu hamil! Haa tengah mengidam apa tu... Betul ke ibu hamil selalu mengidam benda pelik? Ada juga yang tak mengidam apa-apa kan? Kadang-kadang tak pelik pun cuma terasa nak sangat makanan tu. Bila tengok gambar, wow terliur!? Jom lah kongsi dengan kami dan mommies lain apa yang anda mengidam ketika hamil! Mana tahu esok dapat? ?

Mommies Mengidam Yang Mana Satu?
369 Balas

Sy mengidam jambu bol. Gigih suami cari sampai dapat. Alhamdulillah.

Satu lagi belum dapatmakan. Jelly fish. Teringin makan chuka kurage

Sy kurang mengidam suami yg mengidam lebih.. Macam2 dia nak makan..

Pedas,siap mkn cili hijau mkn nga ns panas2...bt ulam.😂😂😂

Xde r yg plik2 tp yg snang dpt n bkn jnis mngidam trus nk skrg..

mengidam benda manis2. kdng2 milo pun ratah😂😂😂

yg manis n berais.. tapi aiskrim tkleh mkn.. bila mkn muntah blik

Apa yg nampak kat social media itulah yg teringin sgt.

Ais, makanan manis, makanan pedas #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Hari ini kecawa nak mkn sotong xblh sbb xdop ..