Mommies Mengidam Yang Mana Satu?

Hai ibu-ibu hamil! Haa tengah mengidam apa tu... Betul ke ibu hamil selalu mengidam benda pelik? Ada juga yang tak mengidam apa-apa kan? Kadang-kadang tak pelik pun cuma terasa nak sangat makanan tu. Bila tengok gambar, wow terliur!? Jom lah kongsi dengan kami dan mommies lain apa yang anda mengidam ketika hamil! Mana tahu esok dapat? ?

Mommies Mengidam Yang Mana Satu?
369 Balas

Suka masam, berkuah, cheese. Sekarang nak minum air oren je rasa. 😆

Suka pedas. Tak boleh makan kalau takda cili ataupun makanan tu tak pedas. 😋

Air sejuk air manis kueytiaw goreng kalau nak tak dapat rasa nak nangisss

Coklattttttttttt. I love coklatttt 😂😂😂😂😂 pantang nampak coklat

Smlm nmpk org makan chicken rice shop, terus nak makan chiken rice shop. 😂

terasa nk mkn pedas Everytime.. Dan mkn pelik bila da mlm😅

Cincau dr awl pregnant sampai bersalin , makanan jepun tp mkn yg da msk shj

mula2 mengidam yg manis2, sekarang mengidam yg masam2 pulak

Nak kek secret resepi..MCD.gotcha.jeruk jambu Maniis..hehehehehe

ais 😩 hampir setiap hari kena minum air yg berais 😅