39week1day belum turun tanda!

hai ibu-ibu bakal melahirkan bln 12 ni, normal ka jika di minggu 39 kepala baby blm masuk laluan dan blm ada tanda2 mau bersalin? apa doktor akan lakukan? due date 12/12 ni. #firstmom

1 Balas

12/12 Mesti dalam fasa berpantang lgi. Masi blm tlmbt nak ucap.. Selmt berpantang mommy. Maaf, soalan mommy bru muncul d newsfeed sy. Didoakan smg mommy & baby sihat2 selalu. Moga baby jd anak soleh/ah buat orgtuanya.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers