Badan gatal2 semasa preg

Hai ibu-ibu ada tak pengalaman badan gatal-gatal time preg? Saya da 23w badan tetiba gatal2. Huhu

3 Balas

sy ari tu dari 18 week dtg rasa gatal 1badan , sampi xblh tido asyik nk menggaru jew , pi klinik pakar kulit 5 tmpt xbaik juga .. last sy dh putus asa , ikot ckp org dan misi pggil tggu masuk T3 Alhamdulilah masuk 27 week mmg dh hilang siss .. siss sapu bedak cap naga hijau tu .. sy abis 3 botol alhamdulilah baik dh

1y ago

Mcm mana gambar bedak cap naga tu ? Saya satu badan dah gatal2 teruk ni. Geli dah mcm kurap dah…stresss huhuu