Badan gatal2 semasa preg

Hai ibu-ibu ada tak pengalaman badan gatal-gatal time preg? Saya da 23w badan tetiba gatal2. Huhu

3 Balas

sy ari tu dari 18 week dtg rasa gatal 1badan , sampi xblh tido asyik nk menggaru jew , pi klinik pakar kulit 5 tmpt xbaik juga .. last sy dh putus asa , ikot ckp org dan misi pggil tggu masuk T3 Alhamdulilah masuk 27 week mmg dh hilang siss .. siss sapu bedak cap naga hijau tu .. sy abis 3 botol alhamdulilah baik dh

1y ago

Mcm mana gambar bedak cap naga tu ? Saya satu badan dah gatal2 teruk ni. Geli dah mcm kurap dah…stresss huhuu

saya dari 24w sampai sekarang 26w gatal2 seluruh badan.. Sampai stress kadang2 .. ada yg tau macmna cara kurangkan gatal?

2y ago

beli bedak cap naga siss , alhamdulilah sy abis 3 botol baik dh ..

sama laa dgn sy .. habis satu badan kaki tangan smua rasa gatal .. kje nk menggaru je 🥺