Pink lady happy cream

Hai ibu di sini.. saya nk tnya , ad tk ibu2 kt sini gune pink lady happy cream utk tegang kn balik payudara dn mmbesarkn payudara kite. Sbb saya ni lepas je susu kering.. payudara sy mengecil dn mngendur.. menjadi tk guna pinklady happy cream ni ye?? #firstmom #ingintahu

2 Balas

Sebenarnya tak elok guna produk mcmni. Paling takut bila kita pakai jd kanser pula. Cuba tgk YouTube senaman utk payudara sis.

Tiada pengalaman. Apa kata buat senaman yg boleh tegangkan payudara dan pakai bra saiz yg betul.