Stroller baby

Hai ibu, boleh share x stroller baby brand apa yg elok?

1 Balas

Saya beli Chicco hari tu. Senang nak lipat. Tapi tak de window untuk tengok baby. Agak mahal. Sweet cherry pun okay jugak, ada yang senang nak lipat. Harga murah sikit.

3y ago

Chicco mula dari 600 lebih sampai berapa ribu. Sweet Cherry 300 lebih sampai kurang daripada 1000. Saya pilih yang lipat macam beg, lipat payung susah. Tengok jugak boleh tahan berapa berat baby, saya pilih sampai 22kg. Berat stroller pun penting, saya pilih lebih kurang 7kg. Lepas tu, test tolak guna 1 tangan, tengok roda smooth tak. Material badan stroller - nampak kukuh tak. Kalau ada window untuk tengok baby, lebih bagus.