Tekanan darah tinggi (BP)

Hai ibu ibu . Tumpang tnya boleh . apa jenis makanan yang boleh buat bp jd normal balik . Kalau ad share share boleh . Terima kasih #ingintahu #firstbaby

1 Balas

try kurangkan garam dlm masakan. no canned food,junkfood dan segala macam makanan berproses sebab tinggi garam. tidur awal,sempatkan diri utk exercise ringan setiap hari. elakkan overtired dan kawal stres. sy buat mcm ni bp jd ok,tp masa tu sy tak pregnant..usaha dulu sis,manatau menjadi

8mo ago

terima kasih sis❤️