i need help!

hai. may i know is it harmful to health or to baby if consume soya milk during pregnancy?

17 Balas

doktor pernah bgtau minum soya masa pregnant not good for baby's skin..senang allergic

5y ago

Mmg betul apa doc tu kata...mmg kulit ank putih tapi akn jadi sensitive... Dari pengalaman saya sendiri... Dulu2 taktau akn kesan jadi kulit sensitive yg cuma tau kulit ank akn putih je... 18 taun lps, kurang pendedahan

maybe u can consume Jia Hor Instant Soya Protein Powder..its good 4 baby development..tke cre..

5y ago

thankyouuu so muchh

boleh minum soya.. saya pon suka soya.. 😋 tapi lebih ok kita ambil susu yg high calcium..

jgn minum soya sgt kdg2 soya boleh buat hb jadi low

soya kebanyakan da gmo. ganggu hormon..

I think that there's no harm

saya minum ok je.