first beby

Hai hmpa...hmpa smua dh berapa minggu ...kmi baru 16 mggu ...hmpa excited dak nk pilih nma beby ...kmi excited sngt ...lebih 10 nama dh kmi pilih hahaha ??? #16weeks #1stbeby

2 Balas

Hi, sy 29weeks.. nama baby pon masih mencari yg sesuai dan simple..yg penting baby boleh bawak maksud nama tu.. semoga awak n baby selamat dan sihat selalu..

5y ago

Hi..yaa tu la cari nma yg simple dan maksud yg bagos la...aminn..smoga beby awk pon sihat selalu

kmi bru 13weeks