tanda bersalin

hai . . hari ni saya masuk 39 minggu 5 hari . pagi tadi ada tanda keluar lendir berdarah. tapi buat masa ni belum lagi refer pergi hospital sebab belum ada sakit kerap.cuma perut setiap 40 minit akan rasa mengeras.. agak2 nya better pergi hospital atau tunggu dulu sampai sakit kerap ye?

2 Balas

Should go to hospital by now dear. You already shown a sign to deliver soon.

Sis keluar lendir berdarah tu.. darah tu byk ke sikit? Blh tahu?