Peha kejang

Hai bu mil. Nak tanya, ada pernah rasa peha kejang semasa berdiri? Selalu terjadi dibahagian celah kang2. Saya berdiri sekejap terpaksa duduk or baring nak hilangkan rasa sakit tu. Sometime bila waktu baring pun terasa juga. Kandungan saya sekarang 36minggu. Kadang ada terfikir pasal saraf ? Ada yang tahu kenapa and ada yang alami macam ni? #firstmom #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Itu normal puan, Sbb baby da besar n standby untuk turun. Nnty kalau anak ke-2, akan lagi terasa lgi2 tulang tongkeng

2y ago

Ouhhh. Tq bg response ❤️

kejang & pregnant tak dpt dipisahkan ??

2y ago

Ok faham. Hehehehe