macam mana kalian tergerak hati untuk cek UPT?

Hai bonda2 sekalian.. just nak tanya..macam mana kalian tergerak hati untuk cek UPT? Mcm saya sebelum tau peknen sy kene gastrik yg teruk (mmg sy ada gastrik). Siap mkn ubt ulser usus 2 biji lg.. x terpikir peknen sbb ada PCOS.. bile gastrik dh makin ok tp loya tetap tak ilg.. beranikan diri cek upt.. masa cek x tgk pon.. lps celup tu terus mandi mcm biasa..dh siap mandi baru teringat.. tgk double line.. x caya g amik lg 2 upt.. terus mengalir air mata sbb setahun lebih tunggu.. Kalian plak mcm mne..jom kongsi-kongsi.

47 Balas

Masa sy.. sy rase senggugut sgt2.. mcm period nk kuar sgt2 dh.. tp xkuar2.. lewat 4 hari je.. sebelom ni xkesah pun sbb mmg jenis period xteratur.. puting plak sakit2.. sentuh je sakit.. pastu ngtok je.. saje laa check.. xsgka naik 2..ingt rosak.. sbb pakai eco pny.. suami dh lembek menangis ketar lutut syukur .. sy kata jgn pecaya lg.. tkut rosak.. sy mntk dia beli clear blue pny.. dia beli la utk pg esknye check.. mlm tu sy tido xlena.. bgun pukul 5..awai xtenang debor semua ada.. baru teringat ade lg yg eco 2 lg xpakai.. try test jgk.. naik 2 line jgk.. baru try clear blue tu.. ketar tangan tok leh nok kabo🤣.. skli naik pregnant.. Allahu.. mase tu baru laaa boleh terima.. Allah Maha Mendengar.. 6 tahun tunggu.. syukur.. skrg dh 27w..doakan sy & baby baik2 aje.. Alhamdulillah3

2y ago

hahaha.. org laki dia mmg over dr org pompuan.. kite xtunjuk sgt.. ahaha