8 minggu naik flight

Hai. boleh tak yang pregnant baru masuk 8 minggu naik flight ya? sebab ada cakap tak boleh sebab ada tekanan. takut gugur.

9 Balas

awal2 boleh je.. sbb sy haritu nk g penang naik flight tnye org sana dia kata bole.. tp klau dah 8 9 bulan tak bole dah.. gayattt risiko bby jugak.. hati2 laa k..

Awak baru lagi ni risau kandungan itu je. Naik flight 12week ke atas awal pregnant, 28week tak boleh naik kalau boleh minta surat dari doc

tiada masalah rasanya, saya 9week naik flight Alhamdulillah baik2 saja, 15week saya naik flight lagi then dr baru bagi surat

boleh je sis saya dr week 8,15,24,33 last terbang jb kch jb.cuma 8bulan ke atas kena minta doktor approval la

boleh dapat kan nasihat doktor. kalau puan and kandungan sihat, Insya Allah boleh ja Puan.

boleh juga tengok penerangan misi ni dkt tik tok https://vt.tiktok.com/ZSRQ4VfgW/

Boleh tengok penerangan doctor ni dkt tiktok https://vt.tiktok.com/ZSRQXchQY/

Sy ms preggy lgsg xnaik flight fkrkn ank dlu

awal lg..tunggu 12w keatas dlu