Ibu ada sejarah gdm

Hai boleh share x mummy yg ada sejarah gdm mengandung lagi dlm masa trdekat nurse ada bising2 x n brapa lama pregnant semula tu makan perancang or rancang sendiri

1 Balas

Kalau tk ada sejarah gdm pun biasanya nurse mmg akan bising kalau jarak dekat sgt. Sy belum pernah ada pengalaman ni tp kt sini nampak ramai yg rancang sendiri lepas tu pregnant dlm masa terdekat. Yg mkn perancang pun ada jugak lah few cases.