Packing baju baby

Hai .. Boleh ker pakaikan baby jumpsuit zipper semasa d labour ..atau kene sediakan baju n seluar panjang jugak ? #firstbaby

3 Balas

tak kisah..tpi better yg 2piece.and jgn lupa bawak extra takut bby terkencing or bocor berak bfore sempat discas 🤭

Better sediakan baju berbutton n jumpsuit cam xsesuai sgt untuk newborn baby sbb die still btali pusat..

better sediakan baju yg berbutang di depan tu spya senang nk pakaikan baby nnti..