Air akar kayu

Hai. Boleh ke minum air akar kayu semasa kandungan baru 7-8 minggu? Parents in law nak bagi minum air ni tapi saya risau pula 😅 Lagipun ini anak pertama saya #pleasehelp #firsttimemom

37 Balas

baik jgn sembarang minum/mkn . Kang kenapa² bkn diorang y hadap dokter, ubat,jarum&sakit TU.

kerja gila tu sis, untuk apa akar kayu, buatnya induce contraction boleh bleeding dan gugur

pregnant tak boleh minum herba herba sis. lepas bersalin nak minum seperiuk pun boleh

tk panas ke sis? biasa air akar kayu ni untuk kecut rahim, lncarkn period. risau pula

tak bole herba2 ni bole kecutkan rahim. baby nk membesar cmne kalau rahim kecut

Benda blh tolak sis..amik tp x pyh ler minum .. ke mertua suruh minum dpn dia?

setahu sy air akar kayu benda petama org buat kalau betul2 xnk anak 😔

woo baik elakkan sis. Benda2 herba ni panas tau. Elok jangan consume..

baik elak,,mkn vitamin folic acid saja la,takut jd apa2

Huh? Adeh sis tak boleh. Utk apa yea air akar kayu tu.