Bf

Hai , boleh ke makan jambu batu & air kelapa kalau baby still bf ?

1 Balas

Saya baca kalau ikut pantang orang dulu , dua benda ni memang tak boleh langsung sampai mengandung lagi satu . Tapi dua dua ni saya suka sangat lagi lagi air kelapa . Ada pernah sekali saya makan jambu dalam perjalanan jauh , last last badan saya berangin , anak sekali meragam kembung kot . Air kelapa saya ada minum juga sekali sekala

5y ago

Tapi saya makan juga sekarang ni .