KORANG DUE BILA ?

hai baby januari sini , makin dekat due makin nebes hm . nak tidur bangun tidur duduk fikir macam macam dah 😭#firstmom #firstbaby

53 Balas

hi first mom here 🤣🤣...due 19/1 ...sama lah asal ingat terus rasa berpeluh duk fikir mcm mna mo beranak nanti🥹🥹

27/1/2023 Semoga dipermudahkan segala urusan kita semua nanti ye mommy .. Aamiin

1y ago

Alhamdulillah sy brslin dh hrtu 15/1,ter awl plk😅

saya 7/1/23 . samaa laa nebes juga dah laa first bby . apa2 punn selamat berjuang mmy to be 😘

2y ago

saya pun 7 January 😊 semoga lancar urusan kita nanti

due 8.1.23. jgn stress. smpi masa baby akan keluar awak. ☺️. just enjoy the journey

2y ago

kan. seram rasa.😅. baju apa pon xkemas lg dlm beg. just sedia letak tepi ja baru🤣. semoga proses kelahiran baby kita dipermudahkan❤️

Saya 17/1/23, hihi tak sabar tggu baby kluar tp harapnya tahun depan lah baby kluar sbb nk ayahnya cuti lama 😆

haii due saya 3/1 . samaa laa . dh makinn dekt ni makin nevesss 😩 . lagi lgi first babyy first mom .

sy 04/01/23. belum pikir name baby. baju pun baru beli 3 helai newborn 🤣 belum siap preapare lg

16/1/23 barang blm 100% lengkap , sya pun bru frst mom .. msh blh relax lagi 😂😂

20/1/23 tapi harap tanda baby nk klua tu awal sikit. Nk tgu smpi 40weeks ya Allah.. jenuh aih.

due 7/1 tapi 25/12 dah kena serah diri sebab bp high ...so risiko untuk baby n ibu ...